Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Nr4 Zottegem
Industrielaan 1b
9620 - Zottegem
Tel. 09 348 16 69
zottegem@nr4.be

  • Naast e5 Mode
  • Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend
  • Parking vooraan de winkel
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in Oost-Vlaanderen? Naast onze winkel in Sint-Martens-Latem, heeft Nr4 ook een even mooie zaak in Zuid-Oost-Vlaanderen, meer bepaald in Zottegem. Stijlvol, geraffineerd, vlot, ?  u vindt het allemaal bij Nr4. Wij bieden dan ook de beste grote maten dames mode merken aan en dit in alle prijsklassen. Denk aan Xandres X-Line, Frank Lyman, Doris Streich, Karoo Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Verpass, Très-Elle en velen anderen . Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Onze winkel in Zottegem biedt u 600 m2 shopping plezier in een zeer sfeervolle omgeving. Ons gespecialiseerd en uiterst enthousiast verkoopteam geeft u een hartelijke ontvangst en helpt u in uw zoektocht naar ?net dat ietsje meer?! Tevens bieden wij u ook parking voor de deur!

Zottegem biedt u naast dé mooiste winkel voor dames grote maten tal van andere  toeristische attracties en bezienswaardigheden. Immers Zottegem is de Egmontstad en de Poort van de Vlaamse Ardennen en vlaams wielertoerisme. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de activiteiten in Zottegem.

Daarom, kom met uw man of vriendin naar Zottegem Geniet van de bezienswaardigheden en combineer dit met een bezoek aan Nr4. Naast vele fashion tips, verwennen wij u graag met een heerlijk kopje koffie!

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel Zottegem - Oost-Vlaanderen - Grote Maten Dames Mode

Merken van Nr4 Zottegem