Nr4 Sint-Martens-Latem


Nr4 Sint-Martens-Latem
Kortrijksesteenweg 67
9830 - Sint-Martens-Latem
Tel. 09 222 33 04
sml@nr4.be

  • Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend
  • Parking achteraan de winkel
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in Gent? Vlakbij ligt het zeer pittoreske Sint-Martens-Latem. Gekend voor uitstekende restaurants en mooie boetieks. Nr4 op de Kortrijksesteenweg is dé winkel in Oost-Vlaanderen voor grote maten mode voor dames. Stijlvol, geraffineerd, vlot, …  u vindt het allemaal bij Nr4. Wij bieden dan ook de beste grote maten dames mode merken aan en dit in alle prijsklassen. Denk aan Joseph Ribkoff, Xandres X-Line, Doris Streich, Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Verpass, Très-Elle en velen anderen . Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Onze winkel in Sint-Martens-Latem biedt u 600 m2 shopping plezier in een zeer sfeervolle omgeving. Ons gespecialiseerd en uiterst enthousiast verkoopteam geeft u een hartelijke ontvangst en helpt u in uw zoektocht naar ‘net dat ietsje meer’! Tevens bieden wij u ook parking voor de deur!

Sint-Martens-Latem is zeker uw bezoekje waard: naast dé boetiek voor dames grote maten en uitstekende restaurants, vindt u er nog tal van toeristische attracties, zoals  wandel- en fietsroutes die u leiden langs de meest belangrijke cultuurhistorische en landschappelijke bezienswaardigen van de regio. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de activiteiten in Sint-Martens-Latem.

Daarom, kom met uw man of vriendin naar Sint Martens Latem! Geniet van de bezienswaardigheden en combineer dit met een bezoek aan Nr4. Naast vele fashion tips, verwennen wij u graag met een heerlijk kopje koffie!

Breng een virtueel bezoek aan Nr4 Sint-Martens-Latem

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel Sint-Martens-Latem - Oost-Vlaanderen - Grote Maten Dames

Merken van Nr4 Sint-Martens-Latem


PLUSBASICS

Een hoogwaardige basiscollectie in de kleuren zwart marine wit. Voor wie houdt van eenvoud, rijkelijke materialen en mooie snit.

Yoek en Yoek Black Label

Yoek heeft perfect vallende tunieken en jurken, in prachtige printen, voor dames met een grotere maat.