Nr4 Roeselare
Brugsesteenweg 272
8800 - Roeselare
Tel. 051 22 98 56
Roeselare@nr4.be

Nieuw in Roeselare!

  • Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend
  • Parking vooraan de winkel
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in West-Vlaanderen? Bezoek Nr4 op de Brugsesteenweg te Roeselare! Deze zeer mooie en centraal gelegen  winkel (vlakbij het Mamoutcenter) is de nieuwste winkel van Nr4. Met ruime parking voor de deur en vlakbij vele andere winkels, is Nr4 zeker een bezoekje waard voor dames met een maatje meer!

Stijlvol, geraffineerd, vlot, …  u vindt het allemaal bij Nr4. Wij bieden dan ook de beste grote maten dames mode merken aan en dit in alle prijsklassen. Denk aan Frank Lyman, Doris Streich, Karoo, Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Très-Elle en velen anderen . Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Onze winkel in Roeselare biedt u 500 m2 shopping plezier in een zeer sfeervolle omgeving. Ons gespecialiseerd en uiterst enthousiast verkoopteam geeft u een hartelijke ontvangst en helpt u in uw zoektocht naar ‘net dat ietsje meer’!

Bezoekje aan Nr4 Roeselare? Combineer met een overheerlijke lunch in de gezellige bistro Vespaz, aan de overkant van de straat.

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel West-Vlaanderen - Roeselare - Grote Maten Dames Mode

 

Merken van Nr4 Roeselare


Yoek en Yoek Black Label

Yoek heeft perfect vallende tunieken en jurken, in prachtige printen, voor dames met een grotere maat.