Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Nr4 Roeselare
Brugsesteenweg 272
8800 - Roeselare
Tel. 051 22 98 56
Roeselare@nr4.be

Nieuw in Roeselare!

  • Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend
  • Parking vooraan de winkel
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in West-Vlaanderen? Bezoek Nr4 op de Brugsesteenweg te Roeselare! Deze zeer mooie en centraal gelegen  winkel (vlakbij het Mamoutcenter) is de nieuwste winkel van Nr4. Met ruime parking voor de deur en vlakbij vele andere winkels, is Nr4 zeker een bezoekje waard voor dames met een maatje meer!

Stijlvol, geraffineerd, vlot, …  u vindt het allemaal bij Nr4. Wij bieden dan ook de beste grote maten dames mode merken aan en dit in alle prijsklassen. Denk aan Frank Lyman, Doris Streich, Karoo, Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Très-Elle en velen anderen . Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Onze winkel in Roeselare biedt u 500 m2 shopping plezier in een zeer sfeervolle omgeving. Ons gespecialiseerd en uiterst enthousiast verkoopteam geeft u een hartelijke ontvangst en helpt u in uw zoektocht naar ‘net dat ietsje meer’!

Bezoekje aan Nr4 Roeselare? Combineer met een overheerlijke lunch in de gezellige bistro Vespaz, aan de overkant van de straat.

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel West-Vlaanderen - Roeselare - Grote Maten Dames Mode

 

Merken van Nr4 Roeselare


Yoek en Yoek Black Label

Heel veel vrouwen zweren bij het Nederlandse Yoek. Bij Yoek vindt u zowel comfortabele en soepelvallende tunieken als stijlvolle en vrouwelijke jurken. Yoek blinkt uit in een mooie snit die een grotere maat perfect flatteert en gebruikt veel mooie prints en materialen. Een tijdloos merk waar u zowel kan shoppen voor kleding voor elke dag als voor feestkleding. Wij zijn fan!