Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Nr4 Merksem
Bredabaan 960
2170 - Merksem
Tel. 03 644 46 80
merksem@nr4.be

  • Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend
  • Parking achteraan de winkel
  • Bereikbaar met tram 2 en 3 : halte Fortsteenweg (10 min wandelafstand)
  • Bereikbaar met bus 640 en 642 vanaf Roosevelt plaats (eerste halte na Carrefour, wandelafstand 10 min)
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in Antwerpen? Nr4 op de Bredabaan in Merksem is een parel van een winkel met zeer ruim aanbod met tal van city chic en casual merken. Denk aan Xandres X-Line, Gerry Weber, Frank Lyman, Verpass, Doris Streich, Cartise, Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Très-Elle en velen anderen. Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Kortom: 600 m2 shoppingplezier met merken uit alle prijsklassen. Nr4 heeft een ruime parking voor de deur voor extra comfort. Tevens bereikbaar met tram en bus, vanuit Antwerpen.

Ons uiterst charmant verkoopsteam blinkt uit in hun expertise in het grote maten dames segment. Onze styliste ‘Carla’ staat u met raad en daad bij en zoekt voor elk figuur de beste outfit. U ontvangt van haar tal van tips en tricks om uw silhouet optimaal te laten uitkomen.

Daarom, kom met uw man of vriendin naar Nr4 Merksem, naast vele fashion tips, verwennen wij u graag met een heerlijk kopje koffie!

Breng een virtueel bezoek aan Nr4 in Merksem.

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel Merksem - Antwerpen - Grote Maten Dames Mode

Merken van Nr4 Merksem