Nr4 Lommel
Kerkplein 9A
3920 - Lommel
Tel. 011 63 64 66
lommel@nr4.be

  • Open van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u doorlopend. Zondag en maandag gesloten.
  • Parking vooraan de winkel
  • Rolstoelvriendelijk

Op zoek naar grote maten dameskleding in Limburg? Nr4 in Lommel is dé winkel in Noord-Limburg voor grote maten mode voor dames. Stijlvol, geraffineerd, vlot, …  u vindt het allemaal bij Nr4. Wij bieden dan ook de beste grote maten dames mode merken aan en dit in alle prijsklassen. Denk aan Xandres X-Line, Frank Lyman, Doris Streich, Chalou, Via Appia (Due), Diversa, Steilmann, Verpass, Très-Elle en velen andere . Nr4 heeft een zeer uitgebreid assortiment broeken van Raphaela, panties van Cette voor grote maten dames en shapewear van Trinny & Susannah. Onze winkel in Lommel geeft u een warm boetiek gevoel: ons gespecialiseerd en uiterst enthousiast verkoopteam geeft u een hartelijke ontvangst en helpt u in uw zoektocht naar ‘net dat ietsje meer’! Tevens bieden wij u ook parking voor de deur!

Lommel is zeker uw bezoekje waard: een mooi stadje met tal van bezienswaardigheden, leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de activiteiten in Lommel.

Daarom, kom met uw man of vriendin naar Lommel! Bezoek de stad en combineer dit met een bezoek aan Nr4, naast vele fashion tips, verwennen wij u graag met een heerlijk kopje koffie!

Breng een virtueel bezoek aan Nr4 in Lommel.

Deze pagina gaat over: Grote maten winkel Lommel - Limburg - Grote Maten Dames Mode

Merken van Nr4 Lommel


Yoek en Yoek Black Label

Yoek heeft perfect vallende tunieken en jurken, in prachtige printen, voor dames met een grotere maat.