Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Nr4 - Opendeurdagen

Beste klant,

Door de ontwikkelingen van de laatste uren en dagen i.v.m. het Coronavirus (COVID-19) hebben we de noodzakelijke beslissing genomen al onze winkels tot en met 3 april te sluiten. Deze beslissing lijkt voor ons de enige juiste!

Nr4 hecht veel belang aan de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze klanten, onze medewerkers en hun gezinnen. Zeker in deze uitzonderlijke situatie.

We roepen jullie dan ook op om zoveel mogelijk thuis te blijven om het risico op besmetting voor jou, je gezin en onze werknemers te beperken.
Want de komende weken zijn cruciaal om de huidige gezondheidscrisis in bedwang te houden.

Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen, zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken. We houden jullie verder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of maatregelen. Onze webshop is momenteel niet in gebruik. Voor eventuele vragen kan u steeds terecht bij onze klantendienst via email: info@nr4.be of via ons nummer: 03 226 60 75.

Nr4 is er in moeilijke tijden voor al jullie gezinnen. Bedankt voor jullie steun en begrip. Hou het veilig, zorg goed voor elkaar en voor jullie zelf.

Met warme groeten, Team Nr4

Op zoek naar grote maten mode voor dames?

Nr4 biedt u trendy kleding met net dat ietsje meer!

Als stijlvolle merkenboetiek, slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven. Als merkbewuste vrouw van maat 44 t.e.m. maat 54 kan u hier dan ook echt uw hartje ophalen.

Mee met ons nieuws

Nr4 biedt niet alleen de beste maar ook de ruimste keuze merken binnen de grote maten damesmode.

We hebben mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

U vindt bij Nr4 ook accessoires zoals handtassen & sierraden en panties.