Waar kan ik terecht met mijn vragen?

U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst op het mail adres: webshop@nr4.be of op het nummer 03/226.60.75. Wij helpen u graag verder.

Hoeveel tijd is er tussen mijn bestelling en reservatie en de ontvangst ervan?


Voor een standaard verzending naar  u thuis, op kantoor of naar een Bpost kantoor, bedraagt de bezorgtermijn  maximum 5 werkdagen.
Voor een reservatie in één van onze Nr4 winkels, is dit afhankelijk van de aanwezige voorraad in de door u gekozen winkel. De bezorgtermijn naar de winkel bedraagt maximum 8 werkdagen. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer uw artikel ter plaatse is.

Hoe werkt het reserveren in de winkel?

U krijgt telefonisch een seintje zodra de bestelling binnen is in de door u gekozen winkel van Nr4 (maximaal 8 dagen na reservatie). U beschikt dan over 5 werkdagen om het af te halen.

Bij vertoon van de reservatiemail zal het artikel u overhandigd worden zodat u dit in alle rust kan passen. Wanneer u beslist om het artikel mee te nemen kan u afrekenen in de winkel.

Indien het artikel niet afgehaald werd 5 werkdagen na het telefoontje van de Nr4 winkel, vervalt de reservatie en wordt het artikel terug in de winkel gehangen.