Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst op het mail adres: webshop@nr4.be of op het nummer 03/226.60.75. Wij helpen u graag verder.

Hoeveel tijd is er tussen mijn bestelling en reservatie en de ontvangst ervan?


Voor een standaard verzending naar  u thuis, op kantoor of naar een Bpost kantoor, bedraagt de bezorgtermijn  maximum 5 werkdagen.
Voor een reservatie in één van onze Nr4 winkels, is dit afhankelijk van de aanwezige voorraad in de door u gekozen winkel. De bezorgtermijn naar de winkel bedraagt maximum 8 werkdagen. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer uw artikel ter plaatse is.

Hoe werkt het reserveren in de winkel?

U krijgt telefonisch een seintje zodra de bestelling binnen is in de door u gekozen winkel van Nr4 (maximaal 8 dagen na reservatie). U beschikt dan over 5 werkdagen om het af te halen.

Bij vertoon van de reservatiemail zal het artikel u overhandigd worden zodat u dit in alle rust kan passen. Wanneer u beslist om het artikel mee te nemen kan u afrekenen in de winkel.

Indien het artikel niet afgehaald werd 5 werkdagen na het telefoontje van de Nr4 winkel, vervalt de reservatie en wordt het artikel terug in de winkel gehangen.