Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Is het veilig om bij NR4 online te bestellen?

Ja. U kunt winkelen zonder zorgen. We doen er alles aan om over de middelen te beschikken die ons in staat stellen de veiligheid van uw aankopen en uw gegevens te garanderen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst op het mail adres: webshop@nr4.be of op het nummer 03/226.60.75. Wij helpen u graag verder.

Hoeveel tijd is er tussen mijn bestelling en reservatie en de ontvangst ervan?


Voor een standaard verzending naar  u thuis, op kantoor of naar een Bpost kantoor, bedraagt de bezorgtermijn  maximum 5 werkdagen.
Voor een reservatie in één van onze Nr4 winkels, is dit afhankelijk van de aanwezige voorraad in de door u gekozen winkel. De bezorgtermijn naar de winkel bedraagt maximum 8 werkdagen. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer uw artikel ter plaatse is.

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn aankopen?

Ja, het is inderdaad mogelijk om een factuur te ontvangen voor uw aankopen.

Voor Belgische BTW-belastingsplichtigen kan dit heel eenvoudig door tijdens het bestelproces het vinkje aan te vinken bij het facturatieadres.

Voor Nederlandse BTW-belastingsplichten vragen wij vriendelijk om een mailtje te sturen naar webshop@nr4.be voor het opmaken van een Nederlandse Factuur. Wij helpen u hierbij zo spoedig mogelijk verder.

Voor alle vragen kan u steeds contact opnemen met onze klantendienst.

Wat is het bedrag van de verzendkosten?

1. Verzending naar één van onze Nr4 winkels naar keuze is gratis. De adressen en contactgegevens van al onze winkels vindt u terug op de website bij 'Winkels'.

2.  Voor verzending naar een postkantoor, afhaalpunt van Bpost of een pakketautomaat in België wordt 4,95 EUR aangerekend. Voor een aankoop boven een totaalbedrag van 85 EUR rekenen we geen verzendkosten meer aan. Verzendingen boven de 85 EUR zijn gratis.

3. Voor verzendingen naar uw thuisadres, het adres waar u werkt of een willekeurig ander adres voor een aankoop van minder dan 85 EUR, wordt 4,95 EUR voor verzendingen binnen België en 6,95 EUR voor verzendingen naar Nederland aangerekend. Bij aankopen boven de 85 EUR zijn de verzendkosten zowel naar België als Nederland Gratis.

Er worden geen verzendkosten aangerekend voor een bestelling vanaf 85 euro.