Nr4 biedt u trendy kleding voor dames van maat 44 t.e.m. maat 54. Als stijlvolle merkenboetiek geeft Nr4 , slagen we erin die extra toets aan uw outfit te geven, met mode voor elke gelegenheid en in alle prijsklassen van casual tot chique.

Tot welke landen is aankopen beperkt?

U kunt onze producten aankopen en laten leveren in België en Nederland.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst op het mail adres: webshop@nr4.be of op het nummer 03/226.60.75. Wij helpen u graag verder.

Hoeveel tijd is er tussen mijn bestelling en reservatie en de ontvangst ervan?


Voor een standaard verzending naar  u thuis, op kantoor of naar een Bpost kantoor, bedraagt de bezorgtermijn  maximum 5 werkdagen.
Voor een reservatie in één van onze Nr4 winkels, is dit afhankelijk van de aanwezige voorraad in de door u gekozen winkel. De bezorgtermijn naar de winkel bedraagt maximum 8 werkdagen. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer uw artikel ter plaatse is.

Wat is het bedrag van de verzendkosten?

1. Verzending naar één van onze Nr4 winkels naar keuze is gratis. De adressen en contactgegevens van al onze winkels vindt u terug op de website bij 'Winkels'.

2.  Voor verzending naar een postkantoor, afhaalpunt van Bpost of een pakketautomaat in België wordt 4,95 EUR aangerekend. Voor een aankoop boven een totaalbedrag van 85 EUR rekenen we geen verzendkosten meer aan. Verzendingen boven de 85 EUR zijn gratis.

3. Voor verzendingen naar uw thuisadres, het adres waar u werkt of een willekeurig ander adres voor een aankoop van minder dan 85 EUR, wordt 4,95 EUR voor verzendingen binnen België en 6,95 EUR voor verzendingen naar Nederland aangerekend. Bij aankopen boven de 85 EUR zijn de verzendkosten zowel naar België als Nederland Gratis.

Er worden geen verzendkosten aangerekend voor een bestelling vanaf 85 euro.

Hoe kan ik mijn levering via Bpost ontvangen?

Voor een standaard verzending heeft u de keuze tussen levering bij u thuis, op kantoor, een postkantoor of afhaalpunt van Bpost naar keuze of via een pakketautomaat van Bpost.

U ontvangt een mail wanneer uw bestelling in het afhaalpunt of in de pakketautomaat is toegekomen via Bpost. Op die manier kunt u uw bestelling afhalen tijdens de openingsuren van afhaalpunt.

Voor een standaard verzending naar Nederland kan dit enkel bij u thuis of op kantoor.

Hoe werkt de levering via een Bpost afhaalpunt?

B-Post heeft meer dan 1250 afhaalpunten in België.

 • Stap 1 :
  Kies tijdens uw bestelling voor een levering via afhaalpunt.
 • Stap 2 :
  Kies uw favoriete afhaalpunt binnen het grootste netwerk van Belgïe.
 • Stap 3: U ontvangt een mail van Nr4 met uw trackingsnummer, zodat u uw levering kan opvolgen.
 • Stap 3 :
  24 uur nadat uw leverancier uw pakket bij bpack heeft bezorgd, ligt het in het afhaalpunt van uw keuze. U ontvangt een sms of e-mail met de mededeling dat u uw pakket kan afhalen. Het pakket blijft nog 15 dagen beschikbaar in het Bpost punt. De retour termijn van 14 kalenderdagen begint te lopen vanaf afhaling in het Bpost punt.
Hoe werkt de levering via een pakket automaat van Bpost?

Schrijf u gratis in op nagenoemde website: https://www.bpack247.be/nl/gebruiker/registreren.aspx

 U krijgt:

 • een bevestigingsmail met een barcode en een link die u aanklikt om uw inschrijving te bevestigen.
 • Een sms met uw pincode die u nodig hebt om uw pakjes op te halen.
 • Een definitieve gebruikerskaart met uw gebruikersnummer. U kunt ook de pdf-versie van uw gebruikerskaart afdrukken of uw negencijferig gebruikersnummer gebruiken om uw pakketten op te halen.

 

Hebt u alles ontvangen? Dan bent u klaar voor bpack 24/7!

Doe uw boodschappen online bij Nr4

Doe uw boodschappen online, betaal en laat de pakketten naar een bpack 24/7 pakketautomaat naar keuze sturen.

U ontvangt een verzendingsmail van Nr4 met een trackingsnummer zodat u uw levering kan volgen.

Haal uw pakket af

Wanneer uw pakket in de pakketautomaat is aangekomen, hoeft u het alleen nog op te halen (neem uw gebruikerskaart en pincode mee).

 

 • scan uw gebruikerskaart (of de barcode op de pdf-versie van uw gebruikerskaart of uw negencijferig gebruikersnummer).
 • tik uw pincode in.

 Het kastje met uw pakket gaat automatisch open.

Hebt u vandaag geen tijd meer? Geen probleem: uw pakket blijft 5 dagen lang beschikbaar. De retour termijn van 14 kalenderdagen na de in ontvangstname van de levering.

 

 

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?


U kan uw bestelling reserveren en laten klaarleggen in één van onze NR4-winkels. U dient niets vooraf te betalen of u kan het pakket laten leveren bij u thuis, op kantoor (of een ander vast adres), op een postkantoor, bij een afhaalpunt van BPost of via een pakketautomaat. Dit kan enkel via voorafbetaling.